Corona beschermingsmiddelen

Onze oplossingen voor uw bescherming

In tijden waarin onze belangrijkste doelstelling is om de verspreiding van het Corona Virus tegen te gaan moeten we met zijn allen nadenken over hoe we daar een bijdrage aan kunnen leveren. De zogenaamde 1,5 meter economie doet zijn intrede en we kunnen onze ouders en grootouders niet meer normaal bezoeken in de verzorgingstehuizen of bij hun thuis.

Meerder van onze verhuurmaterialen kunnen een bijdrage leveren aan uw nieuwe uitdagingen. Omdat de omstandigheden zo veel anders zijn dan we gewend zijn hebben wij ook speciale tarieven voor als u materialen voor langere tijd wilt huren. Zo helpen we elkaar een beetje. Vraag ons naar de speciale prijzen voor de langere termijn.

Party Support heeft nagedacht over hoe wij onze huidige middelen in kunnen zetten om die bijdrage te leveren en ontwikkelt nieuwe concepten hiervoor. Voorbeelden hiervan vindt u op deze pagina.
Wij zetten hiervoor voornamelijk onze verhuurmaterialen in waardoor alles ook nog eens duurzaam wordt. U hoeft niets aan te schaffen en na afloop weer weg te gooien. U huurt gewoon de materialen en na afloop worden deze weer ingezet waarvoor ze bedoeld zijn.

Wilt u gebruik maken van één van deze oplossingen neem dan contact op. Heeft u speciale wensen dan kunnen we voor u ook maatwerkoplossingen bedenken.

Beschermingsschermen

Voor op kantoor, in de werkplaats, op terrassen of in restaurants

Lees verder

Ontmoetingstent

Bezoek uw geliefden op een veilige manier.

Lees verder

Afzetpalen met snelkoord

Deze afzetpalen met snelkoord van 2 meter kan je heel flexibel inzetten waar het nodig is.

Lees verder

Bescherming schermen

zorg voor een veilige werkplek

Mobiele beschermingsschermen op wielen.
Afmetingen 180 x 150 cm of 180 x 200 cm.
Voorzien van een stevige folie.
Zeer flexibel in te zetten op diverse plekken.

Met glasheldere folie. Veiligheidsscherm voor kantoor, werkplaats, horeca en meer.  Partysupport heeft een goedkope en toch fraaie oplossing voor zowel kantoren, werkruimten als horeca.
Mobiele veiligheidsschermen / scheiding schermen:

een profiel van 180 x 150 cm of 180 x 200 cm, waartussen glasheldere folie gespannen is. Het frame is stabiel(tordeert niet) en meerdere frames kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden. Eventueel ook vlamvertragend. Lees ook onder de vele alternatieven voor dit veiligheidsscherm. De vele voordelen van dit verrijdbare scherm voor kantoren/horeca/werkruimtes:

 • Duurzaam. U koopt niets maar spreekt een huurperiode af.
 • Na afloop komen wij alles weer ophalen.
 • koppelbaar
 • multi-functioneel: verrijdbaar + overal te plaatsen
 • glashelder, dik tentglas; u.v.-bestendig, Europees fabricaat.
 • Makkelijk te reinigen(ook anti-bacterieel).

ALTERNATIEVEN / EXTRA'S

het strakke, heldere glas is ook vervangbaar met:

 • ondoorzichtig en chic screendoek of vlamvertragende folie
 • privacy-folie
 • als gewenst kunnen er ook frames zonder wieltjes geleverd worden, dus puur als scheidingswand

Neem contact op voor meer informatie. • corona beschermingsmiddelen
 • kuchscherm
 • kuchscherm

Ontmoetingstent voor verzorgings-tehuizen

'Toch veel fijner om elkaar zo te zien en te spreken dan via videobellen’

Voor het verzorgingstehuis Lommerlust hebben wij een constructie bedacht waardoor de bewoners toch nog op een veilige manier hun geliefden kunnen bezoeken.

De ontmoeting op de foto vond plaats in een tent die Partysupport uit Beverwijk in de tuin van het wooncomplex had geplaatst. De afgelopen tijd heeft de partytent als veilige ontmoetingsplek gediend voor bewoners en familie.

Dit zijn maatwerkoplossingen die wij realiseren met onze bestaande tenten. Wilt u ook zo'n oplossing neem dan contact op en dan bespreken we wat er mogelijk is.


 • corona beschermingsmiddelen
 • corona beschermingsmiddelen

Afzetpalen

RVS met snelband zwart 2 meter

Deze afzetpalen met een snelband van 2 meter kan je heel flexibel inzetten op de momenten dat je het nodig hebt. Met de afzetpalen kan je afstand creëren of bezoekersstromen begeleiden.
Deze afzetpalen kan je nu ook bij ons kopen voor € 45,- excl. BTW per paal.
Wil je liever huren dan kan dat uiteraard ook. • Afzetpaal