Algemene Voorwaarden

Huur van goederen

Huurperiode
Alle huurprijzen gelden voor één dag gebruik. Prijzen voor langere termijn op aanvraag beschikbaar.nGoederen kunnen één dag van te voren gebracht of gehaald worden en één dag erna weer retour komen. Behalve op zondag.

Reserveren
Het reserveren van goederen voorkomt teleurstelling. De artikelen worden dan definitief voor u vastgelegd.

Bezorgen:
De goederen worden gebracht en opgehaald tegen de door ons berekende transportkosten. De gehuurde goederen worden op de begane grond na de eerste deur afgeleverd.
Deze locatie dient wel met rollend materieel bereikbaar te zijn. Indien dit niet het geval is, dient u dit van tevoren te melden. Voor het bezorgen van de goederen berekenen wij een vergoeding die eenmalig aan de verhuurkosten wordt toegevoegd.
Bij uw bestelling worden de transportkosten automatisch berekend op basis van het afleveradres.
De goederen dienen bij het ophalen ook weer schoon en opgestapeld klaar te staan, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Onder “schoon” wordt verstaan: de artikelen dienen zo schoon te worden ingeleverd als dat ze zijn aanvaardt. Wanneer artikelen hieraan niet voldoen, zullen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Schoonmaakkosten:
Bij het serviesgoed, glazen en bestek zitten de schoonmaakkosten al in de prijs. Hier komen dus geen extra kosten voor. Vuil retour geven wil wel zeggen: vrij van etensresten.

U kunt er ook voor kiezen om ze door ons te laten schoon maken. Hiervoor rekenen wij dan wel een extra vergoeding.

Installatie (op- en afbouw):
De artikelen worden standaard NIET door de verhuurder geïnstalleerd. De op- en afbouwkosten van diverse artikelen zijn op aanvraag beschikbaar.

Controle:
Wanneer de goederen in ons magazijn terug zijn, worden deze gecontroleerd en geteld. Deze telling is altijd bindend. Indien goederen niet schoon terug komen, zullen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

Verpakkingen en retour linnengoed:
Het linnengoed dient altijd ongewassen retour gegeven te worden; als het nat is dient het te worden uitgehangen om weervorming te voorkomen. Brandgaatjes, kaarsvet en schimmel is schade.

Prijzen:
Alle genoemde prijzen zijn per stuk, exclusief B.T.W., in euro’s en af magazijn.
Alle huurprijzen gelden voor gebruik voor één dag. Materialen kunnen één dag voor gebruik opgehaald of gebracht worden en één dag na gebruik weer retour worden gebracht of opgehaald. Voor elke dag extra gebruik rekenen we 25% van de huurprijs extra.
Prijzen voor langere termijn op aanvraag beschikbaar. Alle prijzen vernoemd op de site zijn exclusief BTW.

Extra wachttijd:
De chauffeur zal daar laden en/of lossen waar hij met de wagen redelijkerwijs kan komen. Indien het laden/lossen langer duurt dan 15-30 minuten, dan wordt de tijd die langer duurt doorberekend, evenredig aan de tijd die het geduurd heeft.

Manco’s:
Bij breuk of vermiste goederen wordt de vervangingswaarde in rekening gebracht. Indien de vermiste goederen binnen 14 dagen worden terugbezorgd, worden deze goederen tegen de berekende prijs teruggenomen. Bij beschadiging moeten de reparatiekosten worden vergoed.