Partyverhuur Heemskerk

Partyverhuur Heemskerk

Wij helpen je graag om jouw evenement in omgeving van Heemskerk tot een daverend succes te maken! Wij zijn gespecialiseerd in partyverhuur in Heemskerk en omgeving en verzorgen alle party– en horecabenodigdheden voor jouw evenement, feest of andere gelegenheid.

Bij Partysupport verhuren we bijna alles wat je nodig hebt als je een event wilt organiseren. We hebben een zeer uitgebreid en exclusief assortiment voor allerlei events. Onze materialen zijn altijd 100% schoon, compleet en van hoge kwaliteit. Bovendien leveren we snel en altijd volgens afspraak. Tapbuffetten, Servies of bestek huren? Bij ons ben je op het juiste adres en we denken graag met je mee.

Je kunt bij Partysupport bijna alle artikelen vinden die je nodig hebt om jouw evenement tot een succes te maken. We kunnen onder andere helpen als je meubilair, apparatuur (zoals een bar) of tenten nodig hebt. Ook voor de aankleding van het feest kun je bij ons terecht. Wil je verder nergens meer aan hoeven denken? Dan regelen we ook de dranken en/of het personeel. Klinkt ideaal toch? We zorgen er graag voor dat jouw evenement of feest zonder enige stress verloopt zodat je ook zelf kunt genieten!

Verhuur

Voor partyverhuur in Heemskerk kunt u terecht bij Partysupport in Beverwijk voor een uitgebreid assortiment aan verhuurmaterialen en horecabenodigdheden. Hiernaast verzorgen wij cateringen op maat bij bedrijven en particulieren op elke door u gewenste locatie. Party Support is een succesvolle partner bij de verzorging van totale (bedrijfs)evenementen. Gun uzelf het gemak van een professionele organisatie, wij ontzorgen u graag voor een blijvende en aangename herinnering. Uiteraard kunt u ons altijd bellen voor een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen en daarvoor werken wij samen met een groot aantal professionele partners. Kunt u iets niet vinden op deze website neem dan contact op. Ons motto is: Wij kunnen niet alles hebben maar we kunnen wel alles regelen. Daar doen we ons best voor.

Bekijk ons verhuur aanbod

Catering

Voor al uw bedrijfscatering in de omgeving van Heemskerk kunt u terecht bij Partysupport. Wij verzorgen de catering bij uw bedrijfsevenement of receptie, lunch of borrelbuffetten en (vergader)lunches op uw bedrijf of evenement. Alles wordt netjes bij u afgeleverd en mooi gepresenteert. Wilt u met uw bedrijf een personeels- of directielunch, borrel of barbecue organiseren en wilt u volledig ontzorgt worden dan leveren wij zowel de catering, drank, bediening als aankleding. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ons catering aanbod